Ons team bestaat uit twee allround personen en een team van technisch specialisten. Wij nodigen u van harte uit. Maak kennis met ons en onze unieke aanpak.

Beurskens

Creatief, resultaatgericht én krachtig.

In één woord kundig. Dat is wat Gé uitstraalt. Zijn naam is kort en krachtig, zijn benadering is evenzo: no nonsense. Een geboren teamplayer met kennis van zaken. Op grafisch vlak, fotografie en webtechnisch gebied: een kei. Eerlijk zakendoen is zijn troef, hekelt oneerlijkheid. Gaat voor de klant tot het uiterste, iedere keer weer. De klant is koning en dat is wat bij hem telt. Afgestudeerd in webdesign, website ontwikkeling, bouw en realisatie, grafisch ontwerp en (hoogte)fotografie en videoproducties. Betrokken, inhoudelijk superieur en technisch creatief... Van huisstijlen, complexe vormgeef zaken, boeken, verpakkingen, displays tot reclamezeilen en borden, reclamebelettering tot gevelvisualisatie: grafisch ontzettend sterk. Door de intensieve samenwerking met onze leveranciers, geniet de klant van de beste prijs-kwaliteit opties en is altijd GOEDKOPER uit. Van webshops, Epos kassasystemen koppelingen tot administratieve tools: technisch wordt alles tot in de puntjes gerealiseerd, samen met zijn voltallige team aan specialisten (in binnen- en buitenland). "Iedere opdracht is uniek. Wij gaan alleen voor het beste resultaat!"

* Fotostudio op locatie of mobiel mee te nemen. Hoogtefotografie tot 13 meter hoogte. Bedrijfsfilms en 2D/3D animaties.

Kunnen wij iets voor u betekenen,
neem dan contact met ons op. 

Marloes Beurskens

Creatief met commerciële lef!

Grenzen en mogelijkheden opzoeken, deadlines halen en doorzetten. Door ervaring en onafhankelijke, vakkundige kennis een 'jonge rot' in het vak. Altijd blijven leren en het beste naar boven halen. Alles draait om de klant. Een professional in teksten (corporate, folder- en website teksten, SEO, voice-overs, interviews, merk-tekstproducties et cetera), creatieve grafische ontwerpen en uiteenlopende producties, huisstijlen, responsive websites en realisatie en PR & Communicatiewerkzaamheden ook op social media vlak... Afgestudeerd online marketing specialist: zoekmachine optimalisatie en het maken van online advertenties oftewel SEA, adwords campagnes, analytics en KPI's  en meer. Werk met zeer uiteenlopende technische onderhoudssystemen. Als Google partner volwaardig Google proof. Iedere dag is anders, het voelt anders. Liefde voor het vak: booming is business. "Branding campagnes tot PR werkzaamheden... Creatief mogen zijn en dat wat zelfs onmogelijk lijkt visualiseren: heerlijk. Wat is dat mooi om te mogen doen waarvoor je geboren bent!" 

* Training adwords en analytics: 1 op 1. Stuur uw website bewust naar een hoger niveau. 

Een afspraak maken? Graag! Tot snel!